ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για τη χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς. Διαβάστε τα προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι τα καταλαβαίνετε. Η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκειται στην αποδοχή αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων. Εάν δεν αποδέχεστε αυτούς τους Όρους, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.
Σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, τα «εμείς», «μας» και η χρήση προσώπου Α’ Πληθυντικού θα ερμηνευθούν ότι αναφέρονται στη γκαλερί The Eye Altering. Θα πρέπει να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο αυτών των Όρων ή να τους αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας για μελλοντική αναφορά.
Ενδέχεται να τροποποιούμε αυτούς τους Όρους κατά διαστήματα, επομένως, ελέγξτε τους Όρους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους συγκεκριμένους Όρους που θα ισχύουν κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Όταν στους Όρους αναφέρεται η λέξη “εγγράφως”, αυτό περιλαμβάνει και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

2. Σχετικά με τη γκαλερί The Eye Altering

Το Eye Altering είναι μια γκαλερί σύγχρονης τέχνης με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Όταν μας στέλνετε email ή μας καλείται, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας για να μας βοηθήσετε να την ταυτοποιήσουμε.

3. ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Οι εικόνες των έργων τέχνης στον ιστότοπό μας υπάρχουν μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παρόλο που καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρουσιάσουμε με ακρίβεια τα χρώματα, τις φόρμες, τις υφές και οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακριβή αναπαραγωγή της εικόνας. Για παράδειγμα, η εμφάνιση των χρωμάτων στον υπολογιστή σας ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τα χρώματα του έργου τέχνης.
Επιπλέον, δίπλα σε κάθε έργο τέχνης παρουσιάζεται μια περιγραφή του ίδιου του κομματιού. Αυτή η περιγραφή προορίζεται αποκλειστικά για να παρέχει μια γενική ιδέα για το έργο τέχνης. Στην περίπτωση εκδόσεων ή σειρών, ίσως να μην είναι όλα τα έργα τέχνης στην έκδοση ακριβώς όπως εμφανίζονται στον ιστότοπο και ενδέχεται να περιλαμβάνουν μικρές παραλλαγές στο χρώμα, το μοτίβο, το μεσαίο ή/και το μέγεθος.

 4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Τα πνευματικά δικαιώματα, τα εμπορικά σήματα, τα δικαιώματα βάσης δεδομένων και όλα τα παρόμοια δικαιώματα σε αυτόν τον ιστότοπο και το υλικό μάρκετινγκ ανήκουν στην γκαλερί The Eye Altering, στους δικαιοδόχους της ή σε τρίτους παρόχους περιεχομένου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο και να τις αναπαράγετε σε έντυπη μορφή μόνο για προσωπική σας χρήση. Αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αναπαραχθούν, διανεμηθούν, αποθηκευτούν σε σύστημα ανάκτησης δεδομένων ή να μεταδοθούν με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της γκαλερί The Eye Altering
Χωρίς ρητή συγκατάθεση απαγορεύεται:
• η αναδημοσίευση υλικού από αυτόν τον ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένης της αναδημοσίευσης σε άλλο ιστότοπο).
• η πώληση, ενοικίαση ή παράδοση άδειας χρήσης υλικού από τον ιστότοπο.
• η αναπαραγωγή, αντιγραφή, αντιγραφή ή εκμετάλλευση υλικού από τον ιστότοπό μας για εμπορικό σκοπό.
• να επεξεργαστείτε ή να τροποποιήσετε με άλλο τρόπο οποιοδήποτε υλικό από τον ιστότοπό μας.
• η αναδιανομή υλικού από αυτόν τον ιστότοπο εκτός από το περιεχόμενο που διατίθεται ειδικά και ρητά για αναδιανομή.

Όπου το περιεχόμενο διατίθεται ειδικά για αναδιανομή, μπορεί να αναδιανεμηθεί μόνο για παρουσίαση και όχι για εμπορικό σκοπό.

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται δωρεάν. Παρότι προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι σωστές, δεν εγγυόμαστε την πληρότητα ή την ακρίβειά τους, ούτε δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος παραμένει διαθέσιμος ή ότι το υλικό στον ιστότοπο θα παραμένει ενημερωμένο.

6. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να περιορίσουμε την πρόσβαση σε περιοχές του ιστότοπού μας, ή ακόμη και σε ολόκληρο τον ιστότοπό μας, κατά την κρίση μας. Εάν σας παρέχουμε ένα user ID και έναν κωδικό πρόσβασης για να σας επιτρέψουμε να έχετε πρόσβαση σε περιορισμένες περιοχές του ιστότοπού μας ή άλλου περιεχομένου ή υπηρεσιών, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το αναγνωριστικό χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης παραμένουν εμπιστευτικά. Αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται με το αναγνωριστικό χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Ενδέχεται να απενεργοποιήσουμε το αναγνωριστικό χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας κατά την απόλυτη κρίση μας.

7. ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που προκαλεί ή μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον ιστότοπο ή αλλοίωση της διαθεσιμότητας ή της προσβασιμότητας του ιστότοπου.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με κανέναν τρόπο που είναι παράνομος, δόλιος ή επιβλαβής, ή που σχετίζεται με οποιονδήποτε παράνομο, δόλιο ή επιβλαβή σκοπό ή δραστηριότητα.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας για σκοπούς που σχετίζονται με το μάρκετινγκ χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας για αντιγραφή, δημοσίευση ή αποστολή μαζικών αποστολών ή ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam).
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας για να αντιγράψετε, να δημοσιεύσετε ή να στείλετε υλικό που είναι παράνομο ή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες σύμφωνα με την ελληνική και άλλη ισχύουσα νομοθεσία.
Όλο το υλικό που αντιγράφετε, δημοσιεύετε ή στέλνετε μέσω του ιστοτόπου μας δεν πρέπει να είναι δυσφημιστικό, προσβλητικό, άσεμνο, μισητό, μεροληπτικό ή εμπρηστικό. Το υλικό δεν πρέπει να παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπιστοσύνης οποιουδήποτε προσώπου, να θίγει την ιδιωτική ζωή οποιουδήποτε προσώπου ή να συνιστά παρότρυνση για διάπραξη εγκλήματος. Επιπλέον, το υλικό δεν πρέπει να είναι παραπλανητικό, σεξουαλικό, καταχρηστικό, παρενοχλητικό ή απειλητικό.
Διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε ή να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε υλικό αναρτάται στον ιστότοπό μας.
Ενδέχεται να προβούμε σε τέτοιες ενέργειες που θεωρούμε κατάλληλες για την αντιμετώπιση της ανάρτησης ακατάλληλου υλικού, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής ή ακύρωσης του λογαριασμού σας, του περιορισμού της πρόσβασής σας στον ιστότοπό μας ή της έναρξης νομικών διαδικασιών εναντίον σας.

8. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Αφιερώστε χρόνο για να την διαβάσετε καθώς περιλαμβάνει σημαντικούς Όρους που ισχύουν για εσάς.

9. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Κατά καιρούς τροποποιούμε τους Όρους. Παρακαλούμε κοιτάξτε στην κορυφή της σελίδας για να δείτε πότε ενημερώθηκαν για τελευταία φορά αυτοί οι Όροι.

10. ΣΥΜΒΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΣ

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αποτυχία εκτέλεσης ή καθυστέρηση στην εκτέλεση οποιασδήποτε από τις υποχρεώσεις μας που προκαλούνται από Συμβάν εκτός του ελέγχου μας. Ως συμβάν εκτός του ελέγχου μας ορίζεται οποιαδήποτε πράξη ή γεγονός πέρα από τον εύλογο έλεγχό μας, συμπεριλαμβανομένων απεργιών, λουκ-άουτ ή άλλες εργατικές ενέργειες από τρίτους, lock down, εμφύλιες ταραχές, άλλες ταραχές, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμος (ειδοποιημένος ή όχι) ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο, πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή, ή αστοχία δημόσιων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή αδυναμία χρήσης σιδηροδρόμων, ναυτιλίας, αεροσκάφη, μηχανοκίνητα μέσα μεταφοράς ή άλλα μέσα δημόσιας ή ιδιωτικής μεταφοράς.
Εάν λάβει χώρα ένα συμβάν εκτός του ελέγχου μας που επηρεάζει την εκτέλεση των υποχρεώσεών μας βάσει σύμβασης:
α. θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας ενημερώσουμε
β. οι υποχρεώσεις μας θα ανασταλούν και ο χρόνος εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας θα παραταθεί για μετά το πέρας του Συμβάντος Εκτός Ελέγχου μας. Αν το Συμβάν εκτός του ελέγχου μας επηρεάζει την παράδοση των έργων τέχνης σε εσάς, θα κανονίσουμε μια νέα ημερομηνία παράδοσης μαζί σας μετά τη λήξη του Συμβάντος.

11. ΑΛΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Κάθε μία από τις παραγράφους των παρόντων Όρων λειτουργεί ξεχωριστά. Εάν οποιοδήποτε δικαστήριο ή αρμόδια αρχή αποφασίσει ότι κάποια από αυτές είναι παράνομη ή μη εκτελεστή, οι υπόλοιπες παράγραφοι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.
Εάν αποτύχουμε να επιμείνουμε να εκπληρώσετε οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με αυτούς τους Όρους ή εάν δεν επιβάλλουμε τα δικαιώματά μας εναντίον σας ή εάν καθυστερήσουμε να το πράξουμε, αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι έχουμε παραιτηθεί από τα δικαιώματά μας εναντίον σας ούτε ότι δεν χρειάζεται συμμορφωθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Εάν όντως παραιτηθούμε των δικαιωμάτων μας, θα το πράξουμε μόνο εγγράφως, και αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραιτηθούμε αυτόματα από οποιαδήποτε μεταγενέστερη απαίτηση από εσάς.
Οι «Όροι και Προϋποθέσεις» αποτελούν την πλήρη κατανόηση των μερών και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και συνεννοήσεις, είτε προφορικές είτε γραπτές.
Καμία αλλαγή ή τροποποίηση των «Όρων και Προϋποθέσεων» (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών σε παραγγελίες) δεν είναι έγκυρη, εκτός εάν είναι ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ.
Ένα πρόσωπο που δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος σε αυτούς τους “Όρους και Προϋποθέσεις” δεν έχει κανένα δικαίωμα σε αυτούς.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τετάρτη: 11:00 - 15:00
Πέμπτη: 17:00 - 21:00
Παρασκευή: 17:00 - 21:00
Σάββατο: 11:00 - 15:00
(Το αναγραφόμενο ωράριο ισχύει κατά τη διάρκεια παρουσίασης εκθέσεων)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Πάικου 2, 54625 Θεσσαλονίκη ( εντός στοάς )